Η εταιρία Ροποτού Φωτεινή & Σία Ε.Ε  ιδρύθηκε το 1997 με πρωταρχικό της στόχο να καλύψει τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς.

Η τεράστια γκάμα ανταλλακτικών και το εξειδικευμένο προσωπικό της, την αναβαθμίζουν καθημερινά, στις πλέον απαιτητικές συνθήκες, της Ελληνικής αγοράς.

Το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο, μας ώθησε στην δημιουργία ενός πληρέστατου ηλεκτρονικού καταστήματος(www.injectionmotor.gr). Κύριος σκοπός “αυτού” είναι η καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών σε οποιοδήποτε σημείο πανελλαδικά και όχι μόνο. Με την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν τα ανταλλακτικά που χρειάζονται οποιαδήποτε χρονική στιγμή θελήσουν και να ενημερωθούν άμεσα σχετικά με την διαθεσιμότητα, την τιμή, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το κόστος μεταφοράς του ανταλλακτικού, προς τον τελικό προορισμό αποστολής.

Το τμήμα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης, της www.injectionmotor.grείναι στην διάθεση των πελατών για οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί στην περιήγηση τους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σας υποσχόμαστε μία εύκολη και ευχάριστη περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

Ταυτότητα εταιρίας:

Ροποτού Φωτεινή & Σία Ε.Ε.

Εμπόριο Ανταλλακτικών Μοτοσυκλετών

ΑΦΜ: 999658295

ΔΟΥ:Ε΄Πειραιά

ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η.:54981209000