Επιστροφές Προϊόντων-Υπαναχώρηση

Επιστροφές Προϊόντων-Ανταλλακτικών γίνονται δεκτές μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους,για οποιοδήποτε λόγο,ακόμα και αναίτια,ζητώντας αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων.

1) Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση.

2) Σε όσα φέρουν ταινία ασφαλείας , θα πρέπει αυτή να είναι άθικτη.

3) Η συσκευασία θα πρέπει να έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση, όπως η αρχική της κατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρία μας, έχει το δικαίωμα άρνησης της επιστροφής προϊόντος. Το κατάστημα μας θα πρέπει να ενημερώνετε άμεσα πριν από οποιαδήποτε ενέργεια.

4)Να εμπεριέχεται το παραστατικό του προϊόντος (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης).Σε περίπτωση επαγγελματία θα χρειαστεί Δελτίο Αποστολής.

Έξοδα επιστροφής προϊόντος

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος,τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρία μας.

Ακύρωση παραγγελίας πριν την παραλαβή της.

Eάν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας για την ακύρωση της αποστολής στο 2104003635-2104009959.

Καθυστέρηση Παράδοσης Παραγγελιών

Ο χρόνος αποστολής και παράδοσης μιας παραγγελίας μπορεί να επηρεαστεί από τους παρακάτω λόγους:

1) Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

2) Σε περίπτωση που το προϊόν έχει καθυστερήσει να παραδοθεί σε εμάς από τον προμηθευτή μας.

3)Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργίες κ.τ.λ.

Εγγύηση

Η εγγύηση καλύπτει αποκλειστικά ζημίες που οφείλονται στο ίδιο το προϊόν μόνο, λόγω δυσλειτουργίας του, και όχι ζημιές που έχουν προκληθεί από εξωτερικό παράγων, ή λόγω κακής τοποθέτησης και συναρμολόγησης του, ή λόγω κακής χρήσης του,ή λόγω χρήσης διαφορετικής από αυτό για τα οποίο έχει κατασκευαστεί (π.χ. αγωνιστική χρήση χωρίς να το ορίζουν οι προδιαγραφές του)

Η εγγύηση δεν καλύπτει περιπτώσεις ζημιών που έχουν προκληθεί κατά την μεταφορά των προϊόντων. Η μεταφορά γίνετε με αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή και διέπετε από τους όρους του εκάστοτε μεταφορέα. 

Προϊόντα που δεν καλύπτονται από εγγύηση:

Ηλεκτρικά και Ηλεκτρονικά είδη, όπως ανορθωτές, ηλεκτρονικές, πολλαπλασιαστές, μπαταρίες, συναγερμοί και άλλα παρεμφερή προϊόντα δεν έχουν εγγύηση και δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.

Επιστροφή χρηματικού ποσού

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, αφού παραλάβει και ελέγξει το προϊόν η εταιρία μας, εντός 5 εργάσιμων ημερών γίνεται κατάθεση χρημάτων στις τράπεζες που συνεργαζόμαστε (Εθνική-Πειραιώς), όπως και επιστροφή αντίστοιχα σε λογαριασμό Paypal.

Επιτρέπετε συμψηφισμός χρηματικού ποσού με άλλα προϊόντα.

Για οτιδήποτε άλλο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας στα τηλέφωνα, 210-4003635/210-4009959, ή με mail στο injectionmotor@gmail.com.