Επιστροφή προϊόντων.

Επιστροφές Προϊόντων-Ανταλλακτικών γίνονται δεκτές μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους.

1) Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση.

2) Σε όσα φέρουν ταινία ασφαλείας , θα πρέπει αυτή να είναι άθικτη.

3) Η συσκευασία θα πρέπει να έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση, όπως η αρχική της κατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρία μας, έχει το δικαίωμα άρνησης της επιστροφής προϊόντος. Το κατάστημα μας θα πρέπει να ενημερώνετε άμεσα πριν από οποιαδήποτε ενέργεια.

-Σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελατωμματικού προϊόντος τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρία μας.-

4)Να εμπεριέχεται το παραστατικό του προϊόντος (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης).Σε περίπτωση επαγγελματία θα χρειαστεί Δελτίο Αποστολής.

Ακύρωση παραγγελίας πριν την παραλαβή της.

Eάν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας για την ακύρωση της αποστολής στο 2104003635- 2104009959.

Καθυστέρηση Παράδοσης Παραγγελιών.

Ο χρόνος αποστολής και παράδοσης μιας παραγγελίας μπορεί να επηρεαστεί από τους παρακάτω λόγους:

1)Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.
Σε κάθε παραγγελία επικοινωνούμε μαζί σας πριν την αποστολή, για επιβεβαίωση των στοιχείων αποστολής, των στοιχείων τιμολόγησης καθώς και για τυχόν διευκρινίσεις λεπτομερειών των ανταλλακτικών που έχετε προσθέσει στην παραγγελία σας.
2) Σε περίπτωση που το προϊόν έχει καθυστερήσει να παραδοθεί σε εμάς από τον προμηθευτή μας.
3)Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργίες κ.τ.λ.

Αποστολή Παραγγελιών

Ο τρόπος αποστολής καθώς και πληρωμής μιας παραγγελίας επιλέγεται από τον πελάτη κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
Η παράδοση των προϊόντων μας μετά την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας είναι άμεση και μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

1)ACS COURIER.

Εάν συνεργάζεστε με συγκεκριμένη courier εταιρία μπορείτε να μας το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας δίνοντας της εσείς εντολή (παραλαβής-αποστολής-αγοράς προϊόντων απευθείας από το κατάστημά μας), ειδάλλως η εταιρία μας επιλέγει την ACS COURIER για την αποστολή της παραγγελίας σας.


2)Παραλαβή από το κατάστημα

3)Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για προϊόντα μεγάλου όγκου με χαμηλότερο κόστος μεταφορικών αφού γίνει κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό μας γίνεται παράδοση αυτών σε εταιρία μεταφορών δική σας επιλογής εντός νομού Αττικής ,μη έχοντας η εταιρία μας ουδεμία ευθύνη.

Κόστος μεταφοράς

Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνετε στην τιμή των προϊόντων, μπορείτε όμως να το δείτε αφού επιλέξετε τον τρόπο αποστολής.

Ευθύνη μεταφοράς προϊόντων

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για:

Καθυστερήσεις που οφείλονται στον μεταφορέα. Οι μεταφορές των προϊόντων σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον αγοραστή και ταξιδεύουν με αποκλειστική ευθύνη του. Σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά, ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρία «Ροποτού Φωτεινή & Σία Ε.Ε.».